fbpx

Fogászati
Implantátum

6 év garancia,
átlátható, megfizethető árak,
csomagajánlatok

Kapcsolat

Implantátumokon rögzített fogpótlás

Fast & Fixed implantátum-rendszer

implantátumokon rögzített fogpőtlás

A Bredent Fast & Fixed rendszere egy olyan innovatív fogászati implantációs eljárás, amely lehetővé teszi a fogatlanság vagy a fogvesztés problémáinak hatékony és gyors kezelését. Ez a rendszer olyan páciensek számára nyújt megoldást, akik az összes fogukat elvesztették vagy súlyosan sérült fogazatuk van, és vissza szeretnék kapni az eredeti rágófunkciójukat és esztétikus mosolyukat.

A Bredent Fast & Fixed rendszer lényege, hogy viszonylag kevés implantátum segítségével rögzítik az új fogpótlást a páciens szájában. A hagyományos implantációs módszerekkel szemben, amelyeknél egy implantátumra egy fogpótlást helyeznek be, ez az eljárás lehetővé teszi a fogak számának és pozíciójának optimális kihasználását.

A Bredent Fast & Fixed rendszere egy olyan innovatív fogászati implantációs eljárás, amely lehetővé teszi a fogatlanság vagy a fogvesztés problémáinak hatékony és gyors kezelését.

Ez a rendszer olyan páciensek számára nyújt megoldást, akik az összes fogukat elvesztették vagy súlyosan sérült fogazatuk van, és vissza szeretnék kapni az eredeti rágófunkciójukat és esztétikus mosolyukat.

A Bredent Fast & Fixed rendszer lényege, hogy viszonylag kevés implantátum segítségével rögzítik az új fogpótlást a páciens szájában.

A hagyományos implantációs módszerekkel szemben, amelyeknél egy implantátumra egy fogpótlást helyeznek be, ez az eljárás lehetővé teszi a fogak számának és pozíciójának optimális kihasználását.

Konzultáció

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Szívesen segítünk.

A Bredent Fast & Fixed rendszer lépései általában a következők:

New Crown Icon
1. Első konzultáció és diagnózis: A fogorvos alapos vizsgálatot végez a páciens szájában, röntgenfelvételt és CT vizsgálatot is készít, mellyel a megfelelő kezelési terv meghatározható.
New Crown Icon
2. Az implantátumok behelyezése: A megfelelő számú és méretű implantátumokat a fogorvos beülteti az állcsontba.

Ez egy kisebb műtéti eljárást igényel, mely általában helyi érzéstelenítésben történik.

New Crown Icon
3. Az ideiglenes fogpótlás rögzítése: Az implantátumokra először ideiglenes fogpótlást rögzítenek, hogy a páciens ne maradjon fog nélkül a gyógyulási idő alatt.

Ez lehetővé teszi a páciens számára, hogy könnyebben megszokja az új állapotot és a gyógyulási időszakban is a megszokottak szerint tudjon enni és beszélni.

New Crown Icon
4. Az átmeneti időszak: Az implantátum beültetését, és az ideiglenes fogpótlás rögzítését követően egy gyógyulási időszak következik, ugyanis a csontnak szüksége van időre, hogy szilárdan rögzüljön az implantátumokhoz.
New Crown Icon

5. A végleges fogpótlás elkészítése és rögzítése: Miután a gyógyulási folyamat befejeződött, az ideiglenes fogpótlást eltávolítják, lenyomatokat készítenek, majd néhány hét eltetltével rögzítik a végleges fogpótlást az implantátumokra. Ez az új fogpótlást az egyedi fogászati igényekhez igazítják, így a páciens teljes kényelemben és esztétikában élvezheti az új fogait.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a Bredent Fast & Fixed rendszer nem minden esetben alkalmazható. Az egyedi fogászati állapot és az állcsont minőségétől függően a fogorvos a legmegfelelőbb kezelési tervet fogja javasolni.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Implantátum

fogászati implantátum

Az implantátum a hiányzó fog gyökerét pótló műgyökér, egy csavar, amely, közvetlenül a csontba előkészített furatba, kerül behelyezésre.

Az íny fölé, -a gyógyulást követően-, egy speciális kiegészítő elem, az úgynevezett felépítményt kerül, amely a fog csonkját helyettesítve tartja majd az elkészült fogpótlást.

A biztonságos implantátum alapanyaga orvosi titán vagy cirkónium, mert fontos, hogy szövetbarát legyen, tehát a csont jól reagáljon rá.

A nagy múltú gyártók termékei bizonyítottan tartósak, így akár egész életre is megszüntethetik a foghiány problémáját.

Klinikánkon kizárólag kiváló, prémium minőségű implantátumokat ültetünk be:

New Crown Icon

Straumann

New Crown Icon

Sky by Bredent

Az implantátum előnyei:

New Crown Icon

tartós és stabil

New Crown Icon

természetes kinézet

New Crown Icon

megakadályozza a csontvesztést

New Crown Icon

javítja a rágófunkciót

New Crown Icon

javítja az életminőséget

A legjobb eredmények elérése érdekében mindig érdemes beszélni a kezelő fogorvosunkkal.

Straumann implantate

Miből áll az implantátumos fogpótlás?

Egy implantátumos fogpótlásnak három része van:
New Crown Icon

Az implantátum, egy titán vagy cirkónium csavar, ami a csontba kerül. Az implantátumok több méretben érhetőek el, mindig az adott szituációtól függ, hogy éppen melyikre esik a választás.

New Crown Icon

A felépítmény: A beültetett implantátumokra először felépítmények kerülnek, amely egy közti elemként szolgál az implantátum és a korona/pótlás közt. A felépítmény általában csavar útján rögzül az implantátumban, míg a korona szintén csavarral, vagy ragasztással kapcsolódhat hozzá.

New Crown Icon

A harmadik fő rész a felépítményre kerülő korona.

Leegyszerűsítve a csavar az egykori fog gyökerének, a felépítmény és a pótlás együttesen pedig a fog koronájának felel meg.
fogászati implantátum felépítése illusztráció

Straumann implantátum

A Straumann implantátum magas minőségű, világszerte elismert svájci gyártmányú fogászati implantátum. A cég 1974 óta foglalkozik az implantátumok kutatásával, gyártásával, illetve fejlesztésével. Nemzetközi hírű klinikákkal, kutatóintézetekkel és egyetemekkel együttműködve a vállalat számos technológiai és technikai újítást vezetett már be az implantológiában.

Az implantátumok kiváló minőségű titánból készülnek, amely nagyon erős, tartós és biokompatibilis anyag. A csont- és a mesterséges titángyökér közötti legjobb kötés érdekében az implantátumok felületét porózussá teszik. Így a gyógyulás során a csont integrálódhat az implantátum porózus szerkezetébe.

Ezek a mikroszkopikus méretű lyukak szabad szemmel nem láthatóak az implantátum felületén. A speciális felületkezelésnek köszönhetően más implantátum típusokhoz képest a gyógyulás rövidebb ideig tart.

A Straumann implantátumok széles választékban léteznek, így fogorvosoknak lehetőségük van, hogy a páciensek egyedi igényeire szabott megoldást kínáljanak. Az implantátumokat különböző átmérőkben és hosszúságokban gyártják, így a fogorvosok kiválaszthatják a legmegfelelőbb implantátumot a páciens fogaihoz és állapotához.

Bredent implantátum

A Bredent egy nemzetközileg működő német családi vállalkozás. Az általuk kínált implantátumok a magas minőség, az innovatív technológiák és a biztonságos beültetés jellemzői miatt népszerűek. Ezek lehetővé teszik a fogorvosok és fogtechnikusok számára, hogy kiváló minőségű esztétikai pótlásokat valósítsanak meg, és tartsanak fent, amelyek biztosítják a parodontális higiéniát.

Az implantátumok egyik legfontosabb tulajdonsága az, hogy biokompatibilis titánból készülnek. Ez az anyag nemcsak tartós és erős, hanem az emberi szervezettel is jól összeegyeztethető, így minimalizálva az allergiás reakciók kialakulásának kockázatát. Az implantátumok felszínét speciális technológiával kezelik, hogy javítsák a csont integrációját, és növeljék az implantátumok stabilitását.

New Crown Icon
Magas minőség
New Crown Icon
Könnyű beültetés
New Crown Icon
Biztonságos és megbízható
New Crown Icon
Kompatibilis a különböző protetikai megoldásokkal

Rugalmas lehetőségek: különböző típusú foghiányok kezelésére használhatók, akár egyetlen fogpótlástól a teljes fogív pótlásáig.

Összességében a Bredent implantok kiváló minőségű, esztétikus és tartós megoldást kínálnak a foghiányok kezelésére, és számos előnnyel járnak a hosszú távú siker és elégedettség érdekében.

Konzultáció

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Szívesen segítünk.

Együttműködő partnereink

New Eye Logo

Lézerszemészet

New Skin Logo

Bőrgyógyászat

New Med Logo

Szakrendelések

Partner logos
Partner Logos
New Crown logo

„Fogászat szívvel”

Hívjon minket

Nyitvatartás

H-P: 08:00-16:00

Címünk

Lackner Kristóf u. 27.

Call Now Button