fbpx

Kollégáink

New Crown & Implant Center

Kapcsolat
New Crown Team
Dr. Gnädig Éva fogorvos, fogpótlástan szakorvos

Dr. Gnädig Éva
fogpótlástan szakorvos

Dr. Bernadette Gyöngyi-Incze
Dr. Gyöngyi-Incze Bernadette
fogorvos
Dr. Bors Beatrix

Dr. Bors Beatrix
fogorvos

Dr. Ágics Anikó

Dr. Ágics Anikó
parodontológus szakorvos

Dr. Lippai Georg
Dr. Lippai Georg MSc.
dento-alveoláris sebész,
implantológus
Balogh Zita

Dr. Balogh Zita PhD.
ügyvezető

Dr. Molnár Lehel fogorvos Sopron
Dr. Molnár Lehel
dento-alveoláris szájsebész
Dr. Ocskay Bence  fogorvos

Dr. Ocskay Bence
fogpótlástan szakorvos

Dr. Nagy Gergely

Dr. Nagy Gergely
aneszteziológus

Zita

Schaul-Homoródi Zita
páciens koordinátor

Varga Judit

Varga Judit
recepciós

Éva
Brenn Éva
Head of Back Office
Kiss Krisztina Brand manager

Kiss Krisztina
Brand manager

Keller Gyöngyi HR manager

Keller Gyöngyi
HR manager

Szabó Gábor Facility manager

Szabó Gábor
Facility manager

Odett

Nagy Odett
dentálhigiénikus

Kitti

Pukler Kitti
fogászati asszisztens

Lili

Bán Lili
fogászati asszisztens

Nagy Gréta

Nagy Gréta
dentálhigiénikus

New Crown Team
New Crown Team

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot! Szívesen segítünk.

Dr. Gnädig Éva fogorvos, fogpótlástan szakorvos

Dr. Gnädig Éva

fogpótlástan szakorvos

Tanulmányaimat a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 2017-ben. A szakmai életben nagyon fontosnak tartom képességeim fejlesztését, ezért 2018-ban elkezdtem a szakorvosi tanulmányaimat a budapesti Semmelweis Egyetemen Fogpótlástan területen, majd 2022-ben sikeresen szakvizsgáztam.

A kellemes, nyugodt és oldott légkör nagyon fontos a mindennapi munkám során. Célom, hogy empatikus és türelmes legyek pácienseimmel, a sok éves tapasztalatom és folyamatos képzéseim révén a lehető legjobb kezelést nyújtsam számukra. Nagy jelentőséget tulajdonítok a lehető legjobb minőségű anyagok felhasználásának. A soproni New Crown & Implant Center által lehetőségem nyílt, hogy a legmodernebb technikákkal és eszközökkel dolgozhassak.

A fogászati ​​problémákra mindig a pácienssel közösen talált megoldást tartom a legmegfelelőbbnek. A legnagyobb öröm számomra, hogy a kezelések után a pácienseim elégedetten távoznak.

Dr. Bors Beatrix fogorvos

Dr. Bors Beatrix

fogorvos

Fogorvosi diplomámat 2017-ben a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemen szereztem.  

Egyetemi éveim alatt ösztöndíjasként, többször is lehetőségem nyílt külföldön tanulni. Egy szemesztert a budapesti Semmelweis Egyetemen és egy további szemesztert Antalyaban, az Akdeniz Egyetemen is eltölthettem. A legérdekesebb nyári gyakorlatom a malagai Clinica Dental Herrerahoz kötődik, ugyanis itt találkoztam először a láthatatlan fogszabályozással és már akkor nagyon felkeltette az érdeklődésemet. 

Ezért is nagy öröm számomra, hogy klinikánkon ezzel a modern és méltán népszerű technológiával is foglalkozom, az általános fogorvoslás mellett.

Egyetemi éveim után Sopronba költöztem és azóta itt gyakorlom fogorvosi hivatásomat, melyet örömmel teszek pácienseim mosolygó arcát látva.

Dr. Lippai Georg

Dr. Lippai Georg

dento-alveoláris sebész, implantológus

Bajorországban nőttem fel, majd a középiskola elvégzése után úgy döntöttem, hogy szülővárosomban, Szegeden kezdem el a Tudományegyetem fogorvosi szakát(2010). Ez egy angol nyelvű nemzetközi képzés volt, amit nagyon fontosnak tartottam ahhoz, hogy a tudományt mindig megértsem és követni tudjam.

A sikeres egyetemi diploma megszerzése után elvégeztem a fogorvosi szakképzést, mellyel dento-alveoláris sebész lettem(2015-2018). Itt a megszerzett tudásomat széles körben tudtam alkalmazni a gyakorlatban is.

Mivel az implantológia nagyon érdekelt, úgy döntöttem, hogy a munka mellett(2019) elvégzem a mesterképzést a Duisburg-Essen Egyetemen is.

Azon döntésemnél, hogy új tagként csatlakozok a New Crown orvosi csapatához, fontos volt a vezetőség szilárd értékrendje mellett az a tény és meggyőződés is, hogy itt valóban több tudományág ötvöződik annak érdekében, hogy Önnek, mint Páciensnek személyre szabottan a legjobb megoldást kínálhassuk.

A fogpótlás tervezése és kivitelezése orvosi konzultációval kezdődik, melynek keretében a kezelési terveket átbeszéljük és személyre szabjuk.

Dr. Molnár Lehel fogorvos Sopron

Dr. Molnár Lehel

dento-alveoláris szájsebész

Fogorvosi tanulmányaimat a Kolozsvári Iuliu Hatieganu Orvosi Egyetem fogorvostudományi karán végztem 2007-ben. Majd szakvégzettségemet 2016-ban a Szegedi Tudományegyetemen szereztem meg, mellyel Dento-alveoláris szájsebész lettem.

Több mind 15 éves magánrendelői és kórházi tapasztalatot követően nagyon fontosnak tartom a beteggel való bizalmas viszony kiépítését és pontos tájékoztatását, így a számára legmegfelelőbb kezelési terv kerülhet kiválasztásra. Továbbá kiemelt hangsúlyt fordítok a félelem- és fájdalommentes kivitelezésre.

Fő érdeklődési területeim az implantológia, csontpótlás, és a dento-alveoláris szájsebészeti beavatkozások. Célom a szakmai és esztétikai szempontból kifogástalan végeredmény elérése.

Dr. Ocskay Bence  fogorvos

Dr. Ocskay Bence

fogpótlástan szakorvos

Fogorvosi diplomámat 2010-ben, a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemen szereztem. Tanulmányaim befejezése után a marosvásárhelyi Pomadent klinikán helyezkedtem el, ahol négy évig lelkesen végeztem hivatásom, ellesve a szakma fortélyait, és betekintést nyertem a paciensekkel való bánásmódba, valamint tapasztalatot szereztem protetikai, endodonciai, kis-szájsebészeti és implantológiai kezelésekben.

A tanulni vágyás az elkövetkező években magával ragadott Írországba, itt ismerkedtem meg előszőr a fogászat digitális világával (2015) ami Budapestre, Norvégiába majd soproni munkahelyeimre végigkísért.

2021-ben sikeresen szakvizsgáztam fogpótlástanból a budapesti Semmelweis Egyetemen. Ezek mellett tudásomat szakmai továbbképzéseken folyamatosan frissítem külföldi és belföldi kongresszusokon, hogy a legmodernebb eljárásokkal is naprakész legyek.

Dr. Ágics Anikó

Dr. Ágics Anikó

parodontológus szakorvos

Diplomámat a Semmelweis Egyetemen szereztem, Budapesten 2010-ben, majd 2013-ban kiválóan megfelelt eredménnyel szakvizsgáztam parodontológus szakorvosként.

Gyermekkorom óta tudtam, hogy gyógyítani szeretnék, édesapám belgyógyász-kardiológus volt és édesanyám is az egészségügyben is dolgozott, így a pályaválasztásom során nem is volt kérdés, hogy az orvosi hivatást választom.

A fogágybetegség gócbetegségnek számít és nagyon sok problémát okozhat. Sokszor enyhe panasszal kerülnek orvoshoz a páciensek, és az első alkalommal szembesülnek a betegség súlyosságával, hogy akár egy hosszú, komplex
kezelés vár rájuk. Így a fogágybeteg páciensek és a parodontológus kapcsolata mondhatni élethosszig tart, rendszeresen vissza kell járnak az eredmény fenntartása miatt.

Aki engem választ, azt szakmailag és emberileg is igyekszem a lehető legnagyobb szaktudással és empátiával kezelni. Agykontrollt és theta-healing tanfolyamokat végeztem, szívesen várom az ilyen beállítottságú pácienseket is.

Segítek önöknek: ínygyulladás-ínyvérzés megszűntetésében,szájnyálkahártya elváltozások diagnosztizálásában és kezelésében, a nagyon alapos egyéni szájhigiénia megteremtésében és otthoni fenntartásában, íny alatti fogkőeltávolításban (speciális EMS technológiával és hagyományos ultrahangos technikával is), mozgó fogak stabilizálásában, ínyburjánzás és ínyvisszahúzódás kezelésében, ínyműtétek szükségessé esetén, regeneratív parodontális sebészetben.

Dr. Nagy Gergely

Dr. Nagy Gergely

aneszteziológus

Egy fiatal és modern gondolkozású csapat tagjaként, aneszteziológus és intenzív terápiás szakorvos vagyok. Budapesten a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán diplomáztam, majd szakmámat Németországban tanultam.

2017 óta főorvosként dolgozom Ausztriában.

A páciensekkel történő őszinte és emberséges kommunikáció, bizalmi kapcsolat felépítése nem csak alaptézis számomra, hanem ez hivatásom lényege.

Hivatásom mellett zeneszerző, az Audio Anesztézia megalkotója vagyok, mert azt vallom, hogy az orvostudomány és a zene szerves egészként összekapcsolható.

Mottóm: A zene nem csak szórakozás, hanem maga az egészség, lényünk része.

Balogh Zita

Dr. Balogh Zita PhD.

ügyvezető

Sopronban születtem, tanulmányaimat pedig a Bécsi Közgazdasági Egyetemen végeztem. A diplomám megszerzése után 15 évig dolgoztam az egyik legnagyobb osztrák biztosítónál, ebből 2 évet Svájcban.

Ezek a szakmai évek alakították a munkamorálomat: a professzionalizmus, az emberség és a jövőorientált ötletek a legfontosabb értékek számomra a munkám során. 2017-ben visszaköltöztem Sopronba, 2020-tól pedig két működő családi céget vezetek az egészségügyi szektorban New Eye-lézerszemészetet és New Skin-bőrgyógyászatot, 2023-tól pedig az év első negyedévében megnyíló New Crown & Implant Center fogászati rendelőt is.

A sok éves tapasztalatom és mentalitásom segít a mindennapi munkám során megbirkózni az összetett feladatokkal. Nagyon büszke vagyok a csapatomra, akik nagy hozzáértéssel és magas szintű szakértelemmel rendelkeznek a fogászat területén. A galériában található képek bizonyítják csapatunk egyedülállóságát. Ezen kívül kiváló munkahelyi légkört teremtünk, sok kedvességgel és empátiával.

Várjuk sok szeretettel!

Konzultáció

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Szívesen segítünk.

Együttműködő partnereink

New Eye Logo

Lézerszemészet

New Skin Logo

Bőrgyógyászat

New Med Logo

Szakrendelések

Partner logos
Partner Logos
New Crown logo

„Fogászat szívvel”

Hívjon minket

Nyitvatartás

H-P: 08:00-16:00

Címünk

Lackner Kristóf u. 27.

Call Now Button