fbpx

Digitális fogászat

New Crown & Implant Center
Kapcsolat

A digitális fogászati ​​technológiák széles körét használjuk a fogászati ​​ellátás számos területén, mint például a diagnosztika, tervezés, előkészítés, gyártás és helyreállítás során is.

A digitális eszközök használata lehetővé teszi a pontosabb és hatékonyabb kezelést, valamint a betegbarátabb eljárásokat.

A modern digitális fogászat innovatív módszereket kínál a fogászati ​​problémák kezelésére, és segít a pácienseknek jobb eredményeket elérni az egészségük javításában.

3Shape TRIOS 5- 3D oralscanner

A 3Shape TRIOS 5 a legmodernebb intraorális kamera, mellyel 3D-s felvételeket lehet készíteni a szájüregről. Ez által a lenyomatvétel sokkal egyszerűbb, gyorsabb és precízebb. A kezelés egész menete végig követhető a számítógép képernyőjén, így a Páciens is láthatja fogazatának színes és élethű változatát. Az eljárás során nem használunk lenyomatanyagot, így elkerülhető a kellemetlen érzés, az öklendezési reflex és az esetleges nyálkahártya irritáció. Azonnali 3D virtuális képet kap fogairól. A végeredmény kifogástalan, így nincs szükség újabb lenyomatvételre. Az eredmények azonnal ellenőrizhetőek, és ha szükséges, a korrekciók rövid időn belül elvégezhetőek.
3Shape TRIOS 5- 3D-Oral-Scanner

Myray Hyperion X9 CBCT – 3D digitális röntgen

Fogászati rendelőnkben lehetőség van 3D CBCT felvételek készítésére. A gép 2 dimenziós szeleteket készít, majd összegzi ezeket és 3 dimenziós képpé alakítja. Kisebb sugárdózissal dolgozik, mint a hagyományos CT-k, így pácienseink sugárterhelése csökkenthető. A páciens fogai, csontja és a környező anatómiai képletek teljes egészében a fogorvosok, szájsebészek rendelkezésére állnak. Nagy segítségünkre van implantációknál, diagnózis felállításában, kezelési tervek elkészítésében. CBCT segítségével 2D-ben nem látható, egymásra vetülő területek is észlelhetővé válnak. Könnyen és teljes pontossággal meg lehet tervezni az implantátumok méretét, behelyezési irányát és helyét. A MyRay Hyperion X9 készülékkel keszíthető teleröntgen, mely egy olyan extraorális röntgenfelvétel, ami az arckoponya egészét ábrázolja a homloktól egészen a nyakcsigolyáig. A teleröntgen a fogszabályozási kezelések egyik nélkülözhetetlen része, ugyanis a fogak és az arccsontok helyzete egyszerre elemezhető rajta. Ez az együttes információtartalom segít eldönteni a kezelőorvosnak, hogy a harapási rendellenesség a fogak nem megfelelő viszonyából vagy az állcsontok rossz pozíciójából adódik.

Myray hypershere Intraorális röntgen

A MyRay Hypersphere intraorális röntgen egy olyan diagnosztikai eszköz, amelynek segítségével pontosabb képet kaphatunk az egyes fogakról/ régiókról. Az intraorális röntgent dentális elváltozások diagnosztizálására, fogszuvasodás megítélésére, valamint gyökérkezelések során alkalmazzuk.

Konzultáció

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Szívesen segítünk.

Együttműködő partnereink

New Eye Logo

Lézerszemészet

New Skin Logo

Bőrgyógyászat

New Med Logo

Szakrendelések

Partner logos
Partner Logos
New Crown logo

„Fogászat szívvel”

Hívjon minket

Nyitvatartás

H-P: 08:00-16:00

Címünk

Lackner Kristóf u. 27.

Call Now Button