fbpx

Biológiai fogászat

New Crown & Implant Center
Kapcsolat
A biológiai fogászat egy olyan szakterület, amely összekapcsolja a fogorvoslást és a biológiai tudományokat annak érdekében, hogy megértsék és kezeljék a szájüregi problémákat, figyelembe véve a test egészének egyensúlyát és egészségét.

A biológiai fogászat fontossága

New Crown Icon

Góckutatás:

A szájüreg és az általános egészség szoros kapcsolatban áll. Az egészséges száj hozzájárul az általános egészség fenntartásához.

Különböző lappangó, panaszt nem okozó fogászati gócok okozhat akár hajhullást, ízületi fájdalmakat vagy emésztési zavarokat is. Hosszú távon akár szívinfarktushoz is vezethetnek.

New Crown Icon

Megelőzés:

Nagy hangsúlyt fektetünk a megelőzésre, felhívjuk a páciensek figyelmét a szájhigiénia fontosságára, mely segít elkerülni a fogszuvasodást és az egyéb szájüregi problémákat.

Fogászatunkon lehetőség van EMS irányított biofilm terápiára, mely egy fájdalommentes, minimál invazív fogkőeltávolítási módszer.

New Crown Icon

Kiegészítő terápiák biológiai anyagokkal:

A Swissdent Biocare fogkrémje új, aktív hatóanyag-kombinációval (biomineralizáció) erősíti a fogfelszínt és véd az érzékenység ellen, és emellett megakadályozza az új elszíneződések kialakulását. A BioGaia probiotikum pedig egy másik biológiai anyagokon alapuló termék, amely probiotikumokat tartalmaz.

Ez a termékcsalád olyan orálbiotikus baktériumkombinációt tartalmaz, amely a bélflóra és a szájflóra újrakolonizálását egyszerre képes támogatni. Kiegészítő terápiaként javasolt használni például gingivitis (ínygyulladás), parodontitis (fogágíbetegség), plakk-képzés megelőzés esetén.

New Crown Icon

Biztonságos fogászati anyagok:

Fogászatunk elkerüli a potenciálisan káros anyagokat, mint például a higanyt tartalmazó amalgámtöméseket, és helyette kíméletes, természetes anyagokat használunk.

New Crown Icon

Az allergiák és érzékenységek figyelembevétele:

Az egyéni allergiák és érzékenységek azonosítása segít elkerülni a lehetséges komplikációkat és reakciókat a fogászati kezelések során. Nagy segítség lehet a pácienseink számára, hogy nálunk, az Egészségházban lehetőségük van allergia/intolerancia tesztet végeztetni.

New Crown Icon

Az íny egészsége:

Orvosaink hangsúlyozzák az íny egészségének fontosságát, mivel az ínybetegségek gyulladásos reakciókat válthatnak ki, amelyek általános egészségügyi problémákat okozhatnak.

New Crown Icon

Az általános egészségi állapot figyelembevétele:

A fogászati kezeléseket a páciens általános egészségügyi állapotához és életmódjához igazítjuk a további szövődmények elkerülése érdekében.

New Crown Icon

Természetes fogmegőrzés:

Az egészséges fogak megőrzését és természetes helyreállítását támogatjuk.

New Crown Icon

Egyéni kezelés:

Személyre szabott kezelési tervet készítünk, figyelembe véve a páciensünk egyedi igényeit és állapotát.

Fogászati szolgáltatásaink

Fogászatunkon az elérhető legkorszerűbb technológiákat és prémium minőségű anyagokat használjuk.

fogászati implantátum

Implantátum

fogkorona

Fogkorona

fogászati híd

Fogászati híd

láthatatlan fogszabályozás

Fogszabályozás

Szájhigiéniás kezelés

Szájhigiéniás kezelés

fogfehérítés

Fogfehérítés

Konzultáció

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Szívesen segítünk.

Együttműködő partnereink

New Eye Logo

Lézerszemészet

New Skin Logo

Bőrgyógyászat

New Med Logo

Szakrendelések

Partner logos
Partner Logos
New Crown logo

„Fogászat szívvel”

Hívjon minket

Nyitvatartás

H-P: 08:00-16:00

Címünk

Lackner Kristóf u. 27.

Call Now Button